Atlantia as

Nyhetsarkiv

ACT NOW! Atlantia lanserer verktøy for ressurshåndtering

Atlantia ResourceAdmin er et nytt verktøy i Atlantia Competence Tools (ACT) hvor bedriften kan ha et felles sted å ha oversikt over ressurser (personer, utstyr, lokaler etc.) og knytte aktiviteter opp mot disse.

ACT NOW! Nytt verktøy for å lage, redigere og dele dokumenter

Atlantia DokumentMan er et nytt verktøy i Atlantia Competence Tools (ACT). Lag og del elektroniske dokumenter på nettet. Ha full kontroll på ulike revisjoner, samtidig som at dokumentene er tilgjengelig for de du ønsker, uavhengig av fysisk lokasjon.

ACT NOW! Atlantia lanserer nå Bedriftens felles adressebok

Atlantia Contacts er et nytt verktøy i Atlantia Competence Tools (ACT) hvor bedriften kan ha et felles sted å samle kontakter og aktiviteter med disse. Hvem som skal ha tilgang til denne bestemmer du enkelt selv.

 

Support-funksjonalitet tilgjengelig fra www.atlantia.no

Vi har nå opprettet support-funksjonalitet fra våre hjemmesider hvor du bl.a. kan sjekke at din PC kan benytte våre verktøy og finne brukermanualer for verktøyene du har tilgang til. 

    

Atlantia inngår rammeavtale med NFOGM

Atlantia har nå inngått rammeavtale om utvikling og vedlikehold  av e-læringskurs og løsninger med Norsk Forening for Olje og Gassmåling (NFOGM)

Atlantia med ny profil

Etter oppstarten i 2002 har vi ikke gjort endringer i vår grafiske profil. I forbindelse med at vi i disse dager lanserer en rekke nye produkter synes vi at vi samtidig kan feire 10 årsdagen med nye hjemmesider og grafisk profil.  

Nytt e-læringskurs til Vinghøg

Atlantia leverte tidligere i sommer et nytt e-læringskurs til Rheinmetall Defence (tidligere Vinghøg): ”Velkommen til Vinghøg og Rheinmetall!”. Kurset er det andre kurset som er utviklet for Rheinmetall Defence og vil kjøres fra Vinghøgskolen.

ACT NOW! Nytt verktøy for produksjon av e-læring

Atlantia lanserer nå et nytt verktøy for produksjon av e-læringskurs! Atlantia CourseBuilder er et nytt verktøy i Atlantia Competence Tools (ACT) hvor bedriften selv enkelt kan produsere sine egne e-læringskurs.